Hooaeg 2018 tulekul!

Suvi on peagi käes. Meie oleme ootusärevad ja ettevalmistused käivad. Loodame, et tuleb supersuvi superilusate ilmadega.

Sellel suvel on palju uut plaanis. Osaleme mitmel toredal üritusel, alustades Valga-Valka kaksiklinnade festivaliga ja lõpetades Emajõe festivaliga. Ka sel aastal korraldame SUP polo Eesti meistrivõistlused Anne kanalil. Toredaid eraüritusi on ka juba mitu tükki kirjas. "Kuumad nädalavahetused" on juba kinni ;)

Jätkame ka treeningutega. Koostöö käib mitme uue treeneriga, et avada treeninggrupid algajatele aerulaua tehnika õppimiseks ja kindluse saamiseks laual kui ka intensiivsed intervalltreeningud lihaste "pumpamiseks", et suvisel ajal ei peaks umbses saalis rassima. Esimese treeninggrupiga alustame maikuus, kuhu koha saab kindlustada siin.

Meil on valminud broneerimissüsteem (broneeri.aerulaud.ee), mis hõlbustab treeningutele ning teistele üritustele registreerumist. Süsteemis on näha ürituse lühiinfo ning vabade kohtade arv. Püüame jätkata arendustöödega, et teha mugavaks ka aerulaua rentimine ning registreerumine polo mängudele.

Rääkides aerulaua rendist, siis sellest suvest on võimalik kõigil tartlastel ja Tartu külastajatel mugavalt kesklinnas Atlantise majas asuvast kohvikust Pööre meie aerulaudu rentida kas Emajõel sõidu tegemiseks või siis ööpäevaks kaasa võtmiseks.

Peale SUP polo EMV plaanime veel polo võistlusi korraldada, nii et polotajad - vaim valmis! Üks võistlus toimub Valga-Valka kaksiklinnade ning teine Emajõe festivali raames.

Uue asjana tahame pakkuda sel aastal ka lastele midagi vahvat suveks. Läbi suve plaanime korraldada aerulaua 5-päevaseid lastelaagreid, kus saab mõnusasti vee peal aerulaudadega lustida kui ka maa peal toredaid mänge mängida ja suviselt aktiivselt aega viita.

Vana traditsioonina jätkame päikeseloojangu- ning öömatkadega Emajõel ja ka mujal.

Kaunist suveootust kõigile!
aerulaud.ee

Comments

Popular Posts